Παγόδα 3x3m

Η παγόδα 3x3m Ιταλικής κατασκευής έχει ιδιαίτερη και μοναδική εμφάνιση. Αποτελείται κυρίως από το μοντέλο και τη γραμμή της παγόδας σε συνδυασμό με τα ελαφριά χαρακτηριστικά που αποτελούν το στέγαστρο. Δίνοντας έμφαση στη δομή της, η οποία είναι κατασκευασμένη από χάλυβα με τη διαδικασία του γαλβανισμού, υψηλής μηχανικής σύστασης και τεράστιας αντοχής.

Το ύφασμα της παγόδας 3x3m είναι PVC πολυεστερικών ινών το οποίο εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές. Το PVC είναι άκαυστο και έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF. Χρώματος λευκού και αδιαπέραστου φωτός με παράθυρα και χωρίς, αποτελεί την ιδανική λύση για εμπορικούς χώρους, κήπους, και εκδηλώσεις. Διαθέτει περιμετρικά φορούσια για την απομάκρυνση των νερών και επιτρέπει την εφαρμογή υδρορροής αν αυτές ενωθούν μεταξύ τους. Ανάλογα τις εποχές και τις ανάγκες σας, χρησιμοποιείται με τα πλαϊνά ή και χωρίς αυτά, είτε ανοιχτή είτε κλειστή.

Με εγγύηση κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διπλή τεχνολογία Keder. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της, είναι το γείσωμα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και ξεχωριστά.


Στατική Μελέτη

Μήκος (Α)   3,00 m
Ύψος πλαϊνών   (C)   2,30 m
Ύψος οροφής (E)   3,00 m
Προφίλ σκελετών       80 x 40 mm

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Εξαρτημάτων Αλουμινίου
Συμπαγές, υψηλής συμπίεσης, μεγάλης αντοχής
Χαρακτηριστικά Χαλύβδινων Εξαρτημάτων
Γαλβανισμένο με βύθιση σε θερμό μέταλλο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 1461
Αγκύρωση Εδάφους
Πάκτωση με ούπα ή καρφί - Αγκύρωση με βαρίδια
Χαρακτηριστικά PVC πλαϊνών
PVC αδιαπέραστου φωτός