Η Προβολή expo παρούσα στην εκδήλωση «No Finish Line» του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το «No Finish Line» είναι ένας μοναδικός στο είδος του φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη. Εμπνευστής του αγώνα είναι ο Γάλλος δρομέας υπεραποστάσεων Philippe Verdier πριν από 17 χρόνια και από το 1999 που ιδρύθηκε ο διεθνής μη-κερδοσκοπικός οργανισμός «No Finish Line International», διεξάγεται ανελλιπώς στο Πριγκιπάτο του Μονακό με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έχει υποστηρίξει το «No Finish Line» από τα πρώτα του βήματα το 2012, ενισχύοντας τον αγώνα στο Μονακό. Για τον αγώνα της Αθήνας το Ίδρυμα καλύπτει πλήρως τα έξοδα της διοργάνωσης. 

Την εγκατάσταση και τοποθέτηση των λυόμενων αιθουσών τύπου παγόδας για τη στέγαση των δραστηριοτήτων και τις ανάγκες του αγώνα ανέλαβε η εταιρεία Προβολή expo. Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε 5 παγόδες διαστάσεων 5x5m, 6 παγόδες διαστάσεων 3x3m και 2 παγόδες διαστάσεων 4x4m. Όλες οι τέντες τύπου παγόδας είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και συνοδεύονται από πιστοποιητικά και στατική μελέτη.

Μεγάλοι Χορηγοί του αγώνα ήταν η ασφαλιστική εταιρεία Εθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ κύριοι Χορηγοί ήταν τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ.