Εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας 25/10/2016 - 2/11/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας του δήμου Ζηρού που λειτούργησε στα τέλη Οκτώβρη. Πλήθος επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποίησαν τις χειμερινές τους αγορές και τόσο οι έμποροι όσο και οι επισκέπτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και την άρτια λειτουργία και οργάνωσή της.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo εγκατέστησε λυόμενες αίθουσες βαρέου τύπου διαστάσεων 30mx 60m, 20mx 220m και 16mx 100mκαθώς και τέντες ελαφρύ τύπου σε στυλ παγόδας διαστάσεων 5mx 5mκαι 2,5mx 3,5m, παρέχοντας πλήρη προστασία από καιρικές συνθήκες, πυροπροστασία και στατική επάρκεια.

Στο εσωτερικό διαμορφώθηκαν εκθεσιακά περίπτερα αποτελούμενα από κολώνες αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής και πλάτες από βαμμένες πλάκες mdf, με άπλετο φωτισμό και μοκέτες στους διαδρόμους.

Ο δήμος Ζηρού αποχαιρέτησε οριστικά τις ξύλινες παράγκες, το παζάρι της Φιλιππιάδας θα φιλοξενείται πια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλα τα standardsτόσο από αισθητικής όσο και από λειτουργικής άποψης.

Δημοσιεύματα για την Εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας

από το Συνδικάτο Μικροπωλητών

από Ηλεκτρονική εφημερίδα της Ηπείρου

και από τον Δήμο Ζήρου (1) - Δήμος Ζήρου (2)