34ος Μαραθώνιος Αθήνας Ο Αυθεντικός

Έκλεψαν την παράσταση οι κατασκευές των εταιρείας ΠΡΟΒΟΛΗexpo που τοποθετήθηκαν για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Με ρεκόρ συμμετοχής μεγάλων αθλητών αλλά και πλήθους κόσμου έληξε ο 34ος αυθεντικός μαραθώνιος της Αθήνας. Στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού πήραν μέρος και πάρα πολλοί Τρικαλινοί οι οποίοι ταξίδεψαν ομαδικά με λεωφορεία στην Αθήνα αλλά και με ΙΧ αυτοκίνητα.

Νικητής αναδείχθηκε o Κενυάτης Λόμπουαν, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο με χρόνο 2 ώρες, 12 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα που αποτελεί τον 15ο καλύτερο χρόνο της ιστορίας. Πρώτος Έλληνας που τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης (8ος στη συνολική κατάταξη) με χρόνο 2 ώρες, 24 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Εξαιρετική και η παρουσία της Τρικαλινής επιχείρησης ΠΡΟΒΟΛΗexpo η οποία έκλεψε την παράσταση με τις εξαιρετικές κατασκευές που εγκατέστησε για τις ανάγκες των διοργανωτών και των αθλητών, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στην Πλατεία Συντάγματος, στον Μαραθώνα αλλά και σε όλη τη διαδρομή από την έναρξη έως και τον τερματισμό.

Λυόμενες κατασκευές τύπου παγόδας διαστάσεων 5mx5m, 4mx4m καθώς και 3mx3m Γερμανικής και Ιταλικής κατασκευής φιλοξένησαν τις υπηρεσίες των ιατρείων, τους χορηγούς του Μαραθωνίου, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση, τους VIP, τα Stage με τις ηχητικές εγκαταστάσεις, τα Μετάλλια των νικητών κλπ.

Το επόμενο ραντεβού θα δοθεί στον Ημιμαραθώνιο τον Μάιο 2017 καθώς και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τον Νοέμβριο 2017!