36ος Μαραθώνιος Αθήνας Ο Αυθεντικός 11/11/2018

Η εταιρεία Προβολή expo για ακόμη μία χρονιά με τις κατασκευές της συνέβαλε στην υπέροχη αυτή διοργάνωση.

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς ο «Αυθεντικός» Μαραθώνιος Αθηνών υποδέχθηκε και φέτος κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο, αλλά και ερασιτέχνες, που δοκίμασαν την απαιτητική διαδρομή των 42.195 μέτρων. Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησε ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας και πάνω από 50.000 δρομείς από 105 χώρες κατέκλυσαν το λεκανοπέδιο τον Νοέμβριο 2018 για τον 36ο Μαραθώνιο Αθηνών, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Εξαιρετική και η παρουσία της Τρικαλινής επιχείρησης Προβολή expo η οποία έκλεψε την παράσταση με τις εξαιρετικές κατασκευές που εγκατέστησε για τις ανάγκες των διοργανωτών και των αθλητών, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στην Πλατεία Συντάγματος, στον Μαραθώνα αλλά και σε όλη τη διαδρομή από την έναρξη έως και τον τερματισμό.

Λυόμενες κατασκευές τύπου παγόδας διαστάσεων 5x5m, 4x4m καθώς και 3x3m Γερμανικής και Ιταλικής κατασκευής φιλοξένησαν τις υπηρεσίες των ιατρείων, τους χορηγούς του Μαραθωνίου, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση, τους VIP, τα Stage με τις ηχητικές εγκαταστάσεις, τα Μετάλλια των νικητών κλπ.