Έκθεση Κρητικής Διατροφής 2017 - Ρέθυμνο γιορτή γαστρονομίας, πολιτισμού & παράδοσης

Η μεγάλη γιορτή της Κρητικής γαστρονομίας, του πολιτισμού και της παράδοσης η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2017», έλαβε χώρα για 6η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης.

Εκλεκτά προϊόντα της Κρητικής γης, αντικείμενα λαϊκής τέχνης, μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες, πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, παρουσιαστηκαν στις δροσερές αλέες του Δημοτικού Κήπου.

Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo για ακόμη μία χρονιά με τις λυόμενες κατασκευές ανέλαβε τη συναρμολόγηση όλων των εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία και στέγαση των παραγωγών – εκθετών της Κρήτης, ο δε άψογος & αρμονικός συνδυασμός αυτών συνέβαλε στην άριστη λειτουργία της έκθεσης εξυπηρετώντας  χιλιάδες επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε 45 περίπτερα τύπου παγόδας διαστάσεων 2,5x3,5m και 2x3,5m Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαθέτοντας πλήρη εκθεσιακό εξοπλισμό με εκθεσιακή δομή τύπου octanorm, φωτισμό, μοκέτα, γραφεία, ράφια κλπ.

Η 6η Γιορτή Κρητικής Διατροφής διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Στη μεγάλη αυτή γιορτή, αναδεικνύεται ο πλούτος του νησιού της Κρήτης και όλων εκείνων που την κάνουν ξεχωριστή.