Μεγάλες Τέντες Βαρέου Τύπου

 

Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo διαθέτει λυόμενες αίθουσες βαρέου τύπου οι οποίες μεταφέρονται γρήγορα και εύκολα λόγω του ελαφρύ σκελετού που αποτελείται από αλουμίνιο, με μεγάλο όμως πλάτος έχοντας έτσι τη δυνατότητα να καλύψουν μεγάλες εκτάσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο σκελετός των αιθουσών, τεντών αποτελείται από αλουμίνιο και περικλείονται από άκαυστο PVC με ημιδιαφανή οροφή. Το ύψος στα πλαϊνά είναι περίπου 3,80 - 4 μέτρα και στην κορυφή 6,4 – 8,8 μέτρα.

 Οι τύποι των μεγάλων στεγασμένων λυόμενων αιθουσών που διαθέτουμε, έχουν τις εξής διαστάσεις:

  • 16 m φάρδος - απεριόριστο μήκος
  • 20 m φάρδος - απεριόριστο μήκος
  • 30 m φάρδος - απεριόριστο μήκος

- απεριόριστο μήκος που αυξάνει ανά 5 μ. - οποιαδήποτε άλλη διάσταση κατόπιν παραγγελίας. Λόγω των πολλών επιλογών μπορούν να δημιουργηθούν ποικίλοι συνδυασμοί καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε διοργάνωσης για την οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

Εφαρμογή

Βρίσκουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων τόσο από το είδος της δραστηριότητας όσο και από τη διάρκειά της. Είναι ιδανικές για στέγαση μεγάλων εκδηλώσεων και δράσεων όπως αποθήκευση εμπορευμάτων, χώρους στάθμευσης, κάλυψη αγωνιστικών χώρων, στέγαση παγοδρομίων και μεγάλων τεχνικών έργων, κάλυψη αρχαιολογικών ανασκαφών, εμπορικών εκθέσεων, παζάρια και φεστιβάλ, κοινωνικές, επαγγελματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνεδριακά δρώμενα, και μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε λιμάνια, αεροδρόμια, Logistics, στρατιωτικές ασκήσεις και προσωρινά καταλύματα.