Μικρές Τέντες Ελαφρύ Τύπου

 

Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo διαθέτει λυόμενες αίθουσες ελαφρύ τύπου οι οποίες μεταφέρονται γρήγορα και εύκολα συνδυάζοντας την πλήρη προστασία με το άψογο αισθητικό τελικό αποτέλεσμα. Τα σκέπαστρα - στέγαστρα ελαφρύ τύπου έχουν τη δυνατότητα στέγασης πλήθους δραστηριοτήτων, κοινωνικών, καλλιτεχνικών, τεχνικών και εμπορικών επιχειρηματικών εκθέσεων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Τα προστατευτικά καλύμματα προσφέρουν πλήρη κάλυψη από όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι λυόμενες αίθουσες καλύπτουν επιφάνειες από 10 τ.μ. έως 10.000 τ.μ. καθιστώντας τις τέντες τις πλέον αποτελεσματικές για κάθε είδος εκδήλωσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο σκελετός των αιθουσών αποτελείται από αλουμίνιο και γαλβανισμένα μέρη. Συνοδεύονται από στατική μελέτη και περικλείονται από PVC άκαυστου υλικού. Το ύψος στα πλαϊνά είναι περίπου 3,50 - 4 μέτρα και στην κορυφή 4 – 6 μέτρα.

Το PVC των πλαϊνών μπορεί να αποτελείται από

Εφαρμογή

Οι στεγασμένες λυόμενες αίθουσες και οι πτυσσόμενες τέντες εκδηλώσεων βρίσκουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων τόσο από το είδος της δραστηριότητας όσο και από τη διάρκειά της. Το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση καθώς και το μειωμένο οικονομικό κόστος καθιστούν τις στεγασμένες λυόμενες αίθουσες την ιδανική επιλογή για γάμους, βαπτίσεις, επιδείξεις μόδας, φεστιβάλ, party, διαφημιστικές ενέργειες προώθησης και προβολής, κοινωνικές, επαγγελματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνεδριακά δρώμενα, χώρους στάθμευσης και αποθήκευσης κ.α.

Σε άριστη πολυετή συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές στην Γερμανία και την Ιταλία, η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo διαθέτει μικρές δίριχες τέντες τύπου καλύβας σε διαστάσεις:

10 m φάρδος - απεριόριστο μήκος.