Παγόδα 5x5m - Με PVC πλαϊνά

Οι παγόδες 5x5m της ΠΡΟΒΟΛΗΣ expo, είναι Γερμανικής κατασκευής, υψηλής αντοχής, άριστης ποιότητας και αισθητικής, διαθέτουν πιστοποιητικά ασφάλειας σύμφωνα με διεθνή στάνταρ και σας παρέχουν πλήρη κάλυψη σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως αέρα, χιόνι, βροχή, χαλάζι. Ως μεμονωμένες κατασκευές αλλά και ενωμένες μεταξύ τους προσαρμόζονται στις ανάγκες σας για την κάλυψη ποικίλων δράσεων όπως εκθέσεις προβολής και προώθησης τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αγροτουριστικού ενδιαφέροντος, γιορτές μπύρας και κρασιού, γιορτές γευσιγνωσίας, εκθέσεις αυτοκινήτων και Moto, bazaar βιβλίου. Η άρτια μελετημένη τεχνική συναρμολόγησης, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Keder εξασφαλίζει την απλή και εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση του στεγάστρου καθιστώντας την παγόδα 5x5 την ιδανική λύση με υπέροχο μοντέρνο στυλ και τέλεια λειτουργικότητα.

Το ύφασμα της παγόδας 5x5m είναι PVC πολυεστερικών ινών το οποίο εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές. Το PVC είναι άκαυστο και έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF. Είναι χρώματος λευκού και αδιαπέραστου φωτός με παράθυρα και χωρίς. Διαθέτει περιμετρικά φορούσια για την απομάκρυνση των νερών και επιτρέπει την εφαρμογή υδρορροής αν αυτές ενωθούν μεταξύ τους. Ανάλογα τις εποχές και τις ανάγκες σας, χρησιμοποιείται με τα πλαϊνά ή και χωρίς αυτά, είτε ανοιχτή είτε κλειστή.

Με εγγύηση κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της είναι το κουρτινάκι το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ξεχωριστά.


Στατική Μελέτη

Μήκος (Α)   5,00 m 
Ύψος πλαϊνών   (C)   2,30 m
Ύψος οροφής     (E)   4,80 m
Προφίλ σκελετών       100 x 48 mm
     

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Εξαρτημάτων Αλουμινίου
Συμπαγές, υψηλής συμπίεσης
Χαρακτηριστικά Χαλύβδινων Εξαρτημάτων
Γαλβανισμένο με βύθιση σε θερμό μέταλλο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 1461
Αγκύρωση Εδάφους
Πάκτωση με ούπα ή καρφί - Αγκύρωση με βαρίδια
Χαρακτηριστικά PVC πλαϊνών
PVC αδιαπέραστου φωτός