Παγόδα 4x4m

Οι παγόδες 4x4m δίνουν υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα και την ποιοτική δομή τους. Είναι εντυπωσιακές, πρωτότυπες, απλές και εύκολες στην εγκατάσταση δίνοντας απεριόριστες δυνατότητες. Λόγω του μεγάλου μεγέθους είναι ιδανικές ως στέγαστρα για μπαρ και εστιατόρια, καθώς επίσης και ως ένα κλασικό κιόσκι γάμου που μπορεί να φιλοξενήσει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Επιλέξτε με ευκολία τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, από τη διοργάνωση και τη στέγαση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων όπως βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνια, catering, έως και την κάλυψη εκθέσεων και φεστιβάλ όπως επιδείξεις, συνεδριάσεις, στέγαση προϊόντων και υπηρεσιών και άλλων δράσεων.

Το ύφασμα της παγόδας είναι PVC πολυεστερικών ινών το οποίο εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές. Το PVC είναι άκαυστο και έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF. Η παγόδα 4x4m είναι χρώματος λευκού και αδιαπέραστου φωτός με παράθυρα και χωρίς. Διαθέτει περιμετρικά φορούσια για την απομάκρυνση των νερών και επιτρέπει την εφαρμογή υδρορροής αν αυτές ενωθούν μεταξύ τους. Ανάλογα τις εποχές και τις ανάγκες σας, χρησιμοποιείται με τα πλαϊνά ή και χωρίς αυτά, είτε ανοιχτή είτε κλειστή.

Με εγγύηση κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διπλή τεχνολογία Keder. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της, είναι το γείσωμα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και ξεχωριστά.


Στατική Μελέτη

Μήκος (Α)   4,00 m
Ύψος πλαϊνών (C)   2,60 m
Ύψος οροφής (E)   4,20 m
Προφίλ σκελετών       100 x 48 mm

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Εξαρτημάτων Αλουμινίου
Συμπαγές, υψηλής συμπίεσης
Χαρακτηριστικά Χαλύβδινων Εξαρτημάτων
Γαλβανισμένο με βύθιση σε θερμό μέταλλο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 1461
Αγκύρωση Εδάφους
Πάκτωση με ούπα ή καρφί - Αγκύρωση με βαρίδια
Χαρακτηριστικά PVC πλαϊνών
PVC αδιαπέραστου φωτός