Παγόδα 2x3.5m

Η παγόδα διαστάσεων 2x3,5m Ιταλικής κατασκευής, συγκεντρώνει θετικές εντυπώσεις με τη μοναδική της εμφάνιση. Με απεριόριστες δυνατότητες απλή και εύκολη στην εγκατάσταση. Οι παγόδες – περίπτερα είναι ιδανικές σταθερές κατασκευές για εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους. Εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα, τόσο ως προς την λειτουργικότητά τους, όσο και ως προς την καλαισθησία τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δεξιώσεις, catering, διάφορες διοργανώσεις κοινωνικού και εμπορικού χαρακτήρα, εγκαθίστανται εύκολα σε κήπους, πάρκα, παιδικές χαρές, εστιατόρια μπαρ και πισίνες.

Το ύφασμα της παγόδας είναι PVC πολυεστερικών ινών το οποίο εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές. Το PVC είναι άκαυστο και έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF. Το Χρώμα της παγόδας 2x3,5m είναι λευκό και περιμετρικά και επάνω στο καπέλο με κάποιες από αυτές να διατίθενται και με κίτρινο καπέλο. Διαθέτει περιμετρικά φορούσια για την απομάκρυνση των νερών και επιτρέπει την εφαρμογή υδρορροής αν αυτές ενωθούν μεταξύ τους.

Με εγγύηση κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διπλή τεχνολογία Keder. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της, είναι το γείσωμα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και ξεχωριστά.


Στατική Μελέτη

Πλάτος                (Α)   3,50 m
Ύψος πλαϊνών     (C)   2,25 m
Ύψος οροφής      (E)   4,20 m
Προφίλ σκελετών       100 x 48 mm

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Εξαρτημάτων Αλουμινίου
Συμπαγές, υψηλής συμπίεσης
Χαρακτηριστικά Χαλύβδινων Εξαρτημάτων
Γαλβανισμένο με βύθιση σε θερμό μέταλλο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 1461
Αγκύρωση Εδάφους
Πάκτωση με ούπα ή καρφί - Αγκύρωση με βαρίδια
Χαρακτηριστικά PVC πλαϊνών
PVC ημιδιαφανούς υλικού