Παγόδα 2.5x3.5m - Με PVC πλαϊνά

Παγόδα διαστάσεων 2,5x3,5m με PVC πλαϊνά. Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με απεριόριστες δυνατότητες, απλή και εύκολη στην εγκατάσταση. Συγκεντρώνει θετικές κριτικές με την ιδιαίτερη εμφάνιση της και την καλαισθησία της. Εύκολη στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση, προσθέτει νέες δυνατότητες στον χώρο, προσφέροντας ευχαρίστηση, αρχιτεκτονικό στυλ σε πολλές εφαρμογές όπως γιορτές γευσιγνωσίας, ανθοκομικές εκθέσεις, φεστιβάλ βιβλίου. Όντας σχεδιασμένη για την απόλυτη προστασία από όλες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Το ύφασμα της παγόδας είναι PVC πολυεστερικών ινών. Το PVC είναι άκαυστο και έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF. Το Χρώμα της παγόδας 2,5x3,5m είναι μπεζ με πορτοκαλί καπέλο. Διαθέτει περιμετρικά φορούσια για την απομάκρυνση των νερών και επιτρέπει την εφαρμογή υδρορροής αν αυτές ενωθούν μεταξύ τους.

Με εγγύηση κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διπλή τεχνολογία Keder. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της, είναι το γείσωμα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και ξεχωριστά.


Στατική Μελέτη

Πλάτος (Α)   3,50 m
Πλάτος (Β)   2,50 m
Ύψος πλαϊνών (C)   2,47 m
Ύψος οροφής (E)   3,50 m
Προφίλ σκελετών       100 x 48 mm

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Εξαρτημάτων Αλουμινίου
Συμπαγές, υψηλής συμπίεσης
Χαρακτηριστικά Χαλύβδινων Εξαρτημάτων
Γαλβανισμένο με βύθιση σε θερμό μέταλλο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 1461
Αγκύρωση Εδάφους
Πάκτωση με ούπα ή καρφί - Αγκύρωση με βαρίδια
Χαρακτηριστικά PVC πλαϊνών
PVC ημιδιαφανούς υλικού