Παγόδα 2.5x3.5m - Με Ξύλινα πλαϊνά

pagoda25

Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo διαθέτει παγόδες διαστάσεων 2,5x3,5m με ξύλινα πλαϊνά, άριστης κατασκευής και υψηλής αισθητικής, δίνοντας έτσι δημιουργικές επιλογές για εκδηλώσεις όλων των ειδών. Εξοπλισμένες με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αλλά και την τέλεια εφαρμογή της οροφής τους, μαζί με τα ξύλινα πλαϊνά εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα τόσο ως προς την λειτουργικότητά τους, όσο και ως προς την καλαισθησία τους. Εύκολες στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση μπορούν να εγκατασταθούν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη για χρήση σε διάφορους τομείς, όπως κάλυψη χώρων εμπορικού χαρακτήρα και κοινωνικών εκδηλώσεων. Επίσης είναι κατάλληλες για εκθέσεις και φεστιβάλ βιβλίου, εκθέσεις γευσιγνωσίας καθώς και για στέγαση δράσεων θεματικών χωριών όπως τα χριστουγεννιάτικα πάρκα.

Διατίθεται μόνο με πορτοκαλί καπέλο, το υλικό του οποίου είναι από άκαυστο PVC. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε με ξύλινο πάτωμα είτε χωρίς αυτό, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Με εγγύηση κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της, είναι το γείσωμα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και ξεχωριστά.


Στατική Μελέτη

Μήκος (Α)   3,50 m
Πλάτος (Β)   2,50 m
Ύψος πλαϊνών  (C)   2,47 m
Ύψος οροφής    (E)   3,50 m
Προφίλ σκελετών       100 x 48 mm

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Εξαρτημάτων Αλουμινίου
Συμπαγές, υψηλής συμπίεσης
Χαρακτηριστικά Χαλύβδινων Εξαρτημάτων
Γαλβανισμένο με βύθιση σε θερμό μέταλλο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 1461
Αγκύρωση Εδάφους
Πάκτωση με ούπα ή καρφί - Αγκύρωση με βαρίδια