Θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τέντες για υπαίθριες εκδηλώσεις;

Τι πρέπει να προσέξετε

Αν σας ενδιαφέρει η διοργάνωση εκθεσιακής εκδήλωσης ή γενικά αν θέλετε να κάνετε κάποια υπαίθρια εκδήλωση – όπως για παράδειγμα τη δεξίωση για κάποιο γάμο ή βάφτιση – τότε σίγουρα θα ξέρετε ότι η επιλογή του σωστού εξοπλισμού είναι το παν για να εξελιχθούν όλα όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Όταν μιλάμε λοιπόν για εκδηλώσεις που γίνονται σε ανοιχτό χώρο, θα πρέπει σίγουρα να ληφθεί σοβαρά υπόψη η κάλυψη τόσο των συμμετεχόντων σε αυτή και του εξοπλισμού τους, όπως φυσικά και των επισκεπτών ή καλεσμένων. Με άλλα λόγια, η επιλογή τέντας έχει τεράστια σημασία και μπορεί να αποδειχθεί το κλειδί για την επιτυχία του οποιουδήποτε υπαίθριου event.

Χωρίς τέντα απλά δεν μπορεί να γίνει μία εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο. Ο κακός καιρός μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε κάθε εκδήλωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει καταστροφές. Ακόμη και ο καλός καιρός, ειδικά το καλοκαίρι, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού ο δυνατός ήλιος είναι γνωστό πως προκαλεί δυσφορία στους ανθρώπους και προβλήματα σε πολλά μηχανήματα. Επιπλέον, οι τέντες είναι και αυτές οι οποίες δίνουν και την πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες. Όσο πιο όμορφες και πιο συντηρημένες είναι, τόσο καλύτερη θα είναι και η πρώτη εντύπωση της εκδήλωσης σας.

Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε μία τέντα που να προσφέρει προστασία, αλλά και να είναι αισθητικά ευχάριστη. Είτε ενδιαφέρεστε λοιπόν για ενοικίαση τεντών εκδηλώσεων είτε για αγορά, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Ας τα δούμε.

Περισσότερα...

Εμποροπανήγυρη, παζάρια: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επιτυχία

Τα πανηγύρια και οι εμποροπανηγύρεις είναι πολύ σημαντικές σημαντικά γεγονότα στην επαρχία και όχι μόνο. Κάθε χρόνο χιλιάδες έμποροι αλλά κι επισκέπτες κατακλύζουν τις εν λόγω εκδηλώσεις και αποφέρουν πάρα πολλά έσοδα στους διοργανωτές τους οι οποίοι μπορεί να είναι Δήμοι, ιδιώτες ή και ενορίες εκκλησιών. Η οργάνωση ενός πανηγυριού όμως, κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση δεν είναι. Για πολλά χρόνια τώρα, η λέξη «εμποροπανήγυρη» φέρνει στο μυαλό εικόνες παρακμής και ανοργανωσιάς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αν θέλουμε να περιγράψουμε κάτι άσχημο ή κακής ποιότητας λέμε ότι είναι «για τα πανηγύρια». Τα τελευταία χρόνια όμως αυτό αρχίζει να αλλάζει.

Πλέον οι εμποροπανηγύρεις έχουν αρχίσει να εκσυγχρονίζονται και να γίνονται πιο «Ευρωπαϊκές». Πλέον οι αυτοσχέδιοι ξύλινοι πάγκοι, τα ράντζα και κακός – πολλές φορές αυτοσχέδιος – φωτισμός αρχίζουν να αποτελούν παρελθόν. Οι διοργανωτές αρχίζουν και θέτουν πολύ υψηλά στάνταρ όταν διοργανώνου πανηγύρια, τόσο σε όσους πρόκειται να συμμετέχουν όσο και στους ίδιους τους εαυτούς τους.

Περισσότερα...

Κάντε το μαγαζί σας talk of the town με Χριστουγεννιάτικα Πάρκα & Παγοδρόμια

Τα Χριστούγεννα είναι ως γνωστόν η πιο γιορτινή αλλά και αγαπημένη εποχή του χρόνου για μικρούς και μεγάλους. Είναι μία εποχή γεμάτη μαγεία κατά την οποία ακόμη και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά και χαίρονται στιγμές ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς. Πέρα από αυτά όμως, τα Χριστούγεννα είναι και μία από τις πιο εμπορικές εποχές του χρόνου. Είναι η περίοδος κατά την οποία πολλά καταστήματα θα βγάλουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους για όλη τη χρονιά και γενικά οι γιορτινές μέρες είναι και αυτές που η αγορά κάθε πόλης βλέπει την κίνηση στα μαγαζιά της να αυξάνεται δραματικά.

Πολλές φορές όμως δεν αρκεί η εορταστική διάθεση και διακόσμηση για να έρθουν οι καταναλωτές στην αγορά και – ακόμη σημαντικότερο – να ψωνίσουν ή να ξοδέψουν κάπως αλλιώς τα χρήματα τους. Θα πρέπει και να δημιουργηθεί και η κατάλληλη ατμόσφαιρα και αυτός είναι και ο λόγος που Δήμοι κι εμπορικά επιμελητήρια αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν eventsκαι άλλα happeningsσαν «κράχτες» αυτή τη τόσο σημαντική περίοδο της χρονιάς. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που εγκαταστάσεις του τύπου «Χριστουγεννιάτικο χωριό» ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια αυτές τις μέρες.

Περισσότερα...

Σας ενδιαφέρουν οι αποθηκευτικοί χώροι; Δείτε γιατί τα στέγαστρα είναι η καλύτερη λύση

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές μεγάλες επιχειρήσεις με μεγάλες ποσότητες εμπορεύματος ή ογκώδη εξοπλισμό. Οι δύο αυτές περιπτώσεις έχουν ένα κοινό σημείο: τα προβλήματα αποθήκευσης. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να στεγαστούν να αποθηκευτούν σωστά τα ογκώδη αντικείμενα καθώς χρειάζονται μεγάλες κατασκευές οι οποίες κι έχουν συνήθως πολύ μεγάλο κόστος αλλά και άλλα μειονεκτήματα όπως το γεγονός ότι χρησιμοποιούν πολύ από τον χώρο της επιχείρησης. Επίσης, κάποιες επιχειρήσεις δεν έχουν μόνιμα ανάγκη από τέτοιους χώρους, παρά μόνο κάποιες εποχές του χρόνου.

Δεν είναι λοιπόν λίγες οι επιχειρήσεις που απλά επιλέγουν να μην επενδύσουν σε κάποια σκέπαστρα εξωτερικού χώρου για τη σωστή αποθήκευση των αντικειμένων που δεν χωράνε στην κύρια εγκατάσταση τους. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κούτες ή containersμε προϊόντα αλλά και ακριβός εξοπλισμός να μένουν εκτεθειμένα όχι μόνο στα στοιχεία της φύσης, αλλά και σε διάφορα αδιάκριτα βλέμματα τα οποία μπορεί και να έχουν κι εγκληματικές βλέψεις προς αυτά. Με άλλα λόγια, η έλλειψη ενός εξωτερικού αποθηκευτικού χώρου είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα το οποίο κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να λύσει άμεσα. Πώς όμως;

Περισσότερα...