Αυλαία για την 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας

Με κάθε επισημότητα άνοιξε τις πύλες της η 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, στον εκθεσιακό χώρο του Δ. Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).

Μετά την τελετή των εγκαινίων μίλησε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χαζτηχριστοδούλου και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, Χάρης Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Δημήτρης Βαϊνάς.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης. Την εγκατάσταση και λειτουργία της Έκθεσης ανέλαβε η εταιρεία Προβολή expo, με λυόμενη αίθουσα για τη στέγαση των εκθετών και σύγχρονα εκθεσιακά περίπτερα πλήρως εξοπλισμένα.

Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών παρουσιάζεται, ενώ υπάρχουν σημαντικές εκθεσιακές προσφορές για τους επισκέπτες. Φέτος, συμμετέχουν πάνω από 100 εκθέτες ενώ φιλοξενούνται και επιχειρήσεις από άλλες περιφερειακές ενότητες, κυρίως της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Αθήνας. Παράλληλα στην έκθεση συμμετέχουν θεσμικοί φορείς αλλά και σωματεία που αναδεικνύουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Η έκθεση φέτος λειτουργεί με νέο χωροταξικό σχεδιασμό που την κάνει πιο λειτουργική, άνετη και ευχάριστη. Επίσης, διαθέτει ασφάλεια, δωρεάν στάθμευση και ανταποκρίνεται στα σύγχρονα εκθεσιακά δεδομένα.

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

Η έκθεση είναι Γενική και περιλαμβάνει όλα τα αντικείμενα επιχειρηματικής δραστηριότητας:

 1. Αγροτικά
 2. Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων - Μοτοσικλέτες
 3. Βιομηχανικά προϊόντα
 4. Γραφικές τέχνες – εκτυπώσεις
 5. Δερμάτινα – Ενδύματα - Υποδήματα
 6. Δομικά  - μονωτικά υλικά
 7. Είδη κατοικίας
 8. Εκπαίδευση
 9. Έπιπλα – έπιπλα κουζίνας
 10. Επαγγελματικός εξοπλισμός
 11. Ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά είδη
 12. Κλιματισμός – ψύξη – θέρμανση - φωτοβολταϊκά
 13. Κουφώματα
 14. Κουρτίνες – Λευκά είδη - Στρώματα
 15. Μηχανές γραφείου - Συστήματα πληροφορικής
 16. Τζάκια
 17. Τρόφιμα – ποτά
 18. Φίλτρα νερού
 19.  Υπηρεσίες

Η είσοδος είναι Δωρεάν.

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινές & Σάββατο: 16:30 – 22:30 - Κυριακή: 11:00 – 22:30.