Λυόμενες Υγειονομικές Αίθουσες ''αντιCOVID-19''

 

 Με τις ανάγκες των μονάδων υγείας συνεχώς να αυξάνονται και τους διαθέσιμους χώρους εξέτασης και αναμονής να παραμένουν οι ίδιοι, η εταιρία μας έρχεται να δώσει λύσεις κάλυψης και στέγασης.

Χρησιμοποιώντας λυόμενες αίθουσες μπορούμε να καλύψουμε χώρους από 6m² έως αρκετές χιλιάδες m² δημιουργώντας ‘’αντιcovid-19 αίθουσες’’παράσχοντας οποιανδήποτε λύση απαιτηθεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, προκειμένου να ενισχύσουν με ασφάλεια τις υποδομές και δομές των αναλύσεων και εξετάσεων ύποπτων κρουσμάτων Covid-19.

Είδη και διαστάσεις αιθουσών:

Α) Τέντες βαρέου τύπου, πλάτους 10m, 16m, 20m, 30m, με απεριόριστο μήκος αναπτυσσόμενο ανά 5m.

Β) Τέντες ελαφρύ τύπου παγόδας σε διάφορες διαστάσεις.

Γ) Παγόδες διαστάσεων 5mx 5mκαι παγόδες διαστάσεων 3mx 3m

Ιδανικά οι παγόδες και των δύο διαστάσεων μπορούν να διαμορφώσουν χώρους αναμονής, εξέτασης πολιτών καθώς και ειδικούς χώρους για ασθενείς με κορονοϊό.

Οι λυόμενες αίθουσες μπορούν να εξοπλιστούν με τον κάτωθι εξοπλισμό:

  • Δάπεδο
  • Ηλεκτρικές συνδέσεις
  • Κλιματισμό–Εξαερισμό
  • Φωτισμό

Οι αίθουσες διατίθενται άμεσα παραδοτέες προς ενοικίαση.

Η εταιρία ΠΡΟΒΟΛΗexpo δραστηριοποιείται από το 1990 στον Ελλαδικό χώρο, διαθέτοντας λυόμενες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και όλες οι κατασκευές διαθέτουν ISO, πιστοποιητικά ασφάλειας και αντοχής, συνοδευόμενες από εργοστασιακή στατική μελέτη σύμφωνα με διεθνή στάνταρ, παρέχοντας έτσι πλήρη κάλυψη σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως αέρα, χιόνι, βροχή, χαλάζι, έντονη νεροποντή κλπ καθώς και πυρασφάλεια.

Η ΠΡΟΒΟΛΗexpo με την τεχνογνωσία και τον ιδιόκτητο εξοπλισμό είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σε λυόμενες κατασκευές με ιδιαίτερη εφαρμογή και στήριξη του υγειονομικού συστήματος κάθε περιοχής. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εφαρμογές των κατασκευών.