Γάμος και βάφτιση ανοιχτό εξωτερικό χώρο 2020

koinonikes-ekdiloseis010.jpg

Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς.

Ακόμα και στην δεξίωση του γάμου σας σε ανοιχτό χώρο ή της βάφτισης του παιδιού σας.

Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo, λαμβάνοντας υπόψιν τις εντολές του υπουργείου υγείας λόγω του COVID-19 για τις εκδηλώσεις μέσα στο 2020, προτείνει την στέγαση της εκδήλωσης σας σε έναν ανοιχτό προστατευόμενο χώρο.

Τηρώντας τις αποστάσεις και τις υποδείξεις των ειδικών (1 άτομο ανά 3μ2), μπορούν οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν την δεξίωση του γάμου σας σε έναν εξωτερικό, προστατευμένο και καλά αεριζόμενο χώρο σε κτήμα ή ακόμα και στην αυλή του σπιτιού σας!

Οι παγόδες ανοιχτού τύπου, διαστάσεων 5x5μ (25μ2) μπορούν να στεγάσουν άνετα έως και 8 άτομα, με ασφάλεια και στυλ σε οποιαδήποτε στιγμή και προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Για μεγάλους αριθμούς καλεσμένων, η εταιρεία μας δίνει την λύση με μεγάλες, άνετες και καλά αεριζόμενες αίθουσες. Με λυόμενες αίθουσες πλάτους 10μ – 16μ – 20μ – 30μ και με απεριόριστο μήκος, δημιουργούμε λύσεις για εσάς από μερικές εκατοντάδες έως χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί μπορούμε να οργανώσουμε την βάφτιση ή τον γάμο σας σε κτήμα και οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο, με ασφάλεια και οικονομία. Καλέστε μας στο 24310-33733 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.provoliexpo.gr .