8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας

Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό.

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις. Η προνομιακή τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, η οποία αποφασίστηκε από τους διοργανωτές της Έκθεσης, αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο για τη συμμετοχή εκθετών.

Το Επιμελητήριο Πιερίας ανέθεσε για ακόμη μία χρονιά στην εταιρία ΠΡΟΒΟΛΗexpo την εγκατάσταση των εκθεσιακών περιπτέρων της έκθεσης καθώς και όλου του υπόλοιπου εκθεσιακού εξοπλισμού της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017.

Προσκαλούνται οι επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση δίνοντας ώθηση στην εξωστρέφεια και την προβολή της επιχείρησής τους.