2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

2h anaptyksiakh ekthesi mesologgiou

Η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που λειτουργεί πλέον ως το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός της πόλης του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αγρινίου, τον Δήμο Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αισιοδοξεί να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά ένα πρωτοποριακό φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων, φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες και την προμηθευτική αγορά, και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επικοινωνίας και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείψει κανείς.

Στόχος της έκθεσης είναι να δημιουργήσει μια κομβική εμπορική συνάντηση, η οποία κάθε χρόνο θα προβάλλει και θα αναδεικνύει ουσιαστικά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Η εταιρεία Προβολή expo θα εγκαταστήσει όλο τον εκθεσιακό εξοπλισμό για τη μεγάλη αυτή συνάντηση και πιο συγκεκριμένα λυόμενη αίθουσα Γερμανικής κατασκευής και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαστάσεων 20x35m, καθώς και παγόδες διάφορων διαστάσεων όπως 5x5m, 4x4m, 3x3m, 2,5x3,5m Γερμανικής κατασκευής. Σύγχρονα εκθεσιακά περίπτερα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό θα στεγάσουν όλους τους επιχειρηματίες που θα λάβουν μέρος.