Εορταστικές εκδηλώσεις από το Δήμο Καρδίτσας - Παυσιλυπούπολη 2016

Ο Δήμος Καρδίτσας για δεύτερη συνεχή χρονιά γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα υπέροχο πάρκο. Η «Παυσιλυπούπολη» όπως ονομάζεται το ζαχαρωτό χωριό του Δήμου, στο άλσος του Παυσίλυπου φιλοξενεί όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του όπως το σπιτάκι του Αγίου Βασίλη, το ταχυδρομείο του, το εργαστήρι πηλού και ζαχαροπλαστικής σε ξύλινες παγόδες της εταιρείας Προβολή expo.

Πιο συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν από την εταιρεία Προβολή expoγια τις ανάγκες του πάρκου 10 παγόδες με ξύλινα πλαϊνά και λευκή οροφή διάστασης 5x5m Γερμανικής κατασκευής και 2παγόδες με ξύλινα πλαϊνά και πορτοκαλί οροφή διάστασης 2,5x3,5m Ιταλικής κατασκευής.

Η «Παυσιλυπούπολη» άνοιξε τις πύλες της τον Δεκεμβρ ιο2016 και θα διαρκέσει έως τα μέσα Ιανουαρίου 2017 στο χώρο του άλσους «Παυσίλυπου» στην καρδιά της πόλης της Καρδίτσας. Οι όμορφες κατασκευές και τα παιχνίδια που εγκαταστάθηκαν, περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να διασκεδάσουν ατελείωτες ώρες! Ενώ παράλληλα από τα όμορφα ζαχαρώσπιτα μπορούν να προμηθευτούν παιχνίδια, δώρα και γλυκίσματα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

pagoda ksylina plaina 5x5 03  pagoda ksylina plaina 5x5 01  pagoda ksylina plaina 5x5 02