12η Agrothessaly 28 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου 2019, Λάρισα

agrothessaly 2019

Επίκεντρο του αγροτικού κόσμου η 12η Agrothessaly

Νέα δεδομένα για την γεωργία και την κτηνοτροφία διαμορφώνει η 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, η οποία πραγματοποιείται από τις 28 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου 2019 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

Η Agrothessaly αποτελεί μία στρατηγική συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων και στην περσινή διοργάνωση της προσέλκυσε 40.153 επισκέπτες, μέγεθος τετραπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.

Παράλληλα, φιλοξένησε 167 εκθέτες που εκπροσώπησαν περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες, αριθμός τριπλάσιος έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης, ενώ υπερδιπλάσιος ήταν ο εκθεσιακός χώρος, που ανήλθε σε 20.000 τ.μ., στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Η Agrothessaly έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς πέρσι υποδέχθηκε ομαδικές επισκέψεις από τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, την Αλβανία και την Τουρκία, αλλά και επισκέπτες από Κύπρο και Ιταλία.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο του αγροτικού κλάδου και συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, που ενημερώνεται από φορείς του πρωτογενούς τομέα, αλλά και από εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Η εταιρεία Προβολή expo με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των εκθέσεων ανέλαβε την εγκατάσταση των λυόμενων αιθουσών για τη φιλοξενία των εκθετών καθώς επίσης και τον φωτισμό της έκθεσης για την άριστη διοργάνωση της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα καλύψει έκταση 12.000 τ.μ. με 2 τέντες πλάτους 20m.

Run Greece Λάρισα 2018 – Run Greece Expo

RUN GREECE

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν για πρώτη φορά την Run Greece Expo μία άρτια οργανωμένη έκθεση που δένει αρμονικά ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός όπως είναι το Run Greece Λάρισας, τον Μάρτίο 2018 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Περισσότερα...

Χριστούγεννα στην «Παυσιλυπούπολη» – Δήμος Καρδίτσας 2017

ksylina spitakia karditsa paysilipoupoli 2017

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της «Παυσιλυπούπολης» για το 2017, του υπέροχου πάρκου του Δήμου Καρδίτσας. Η «Παυσιλυπούπολη» όπως ονομάζεται το ζαχαρωτό αυτό χωριό του Δήμου, στο άλσος του Παυσίλυπου θα περιλαμβάνει το σπιτάκι του Αγίου Βασίλη, το ταχυδρομείο του, εργαστήρι πηλού και ζαχαροπλαστικής καθώς επίσης ζωγραφική προσώπου και το παιχνιδόσπιτο των Χριστουγέννων.

Περισσότερα...

9ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

ethniko synedrio metallikon kataskeyon larisa 2017

Η Εταιρεία Ερευνών Μεταλλικών Έργων (ΕΕΜΕ) σε συνεργασία µε το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) διοργανώνουν το 9ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2017 στη Λάρισα.

Περισσότερα...