Κέρκυρα Φεστιβάλ Μπύρας 2016 "Corfu meets Italy"

3ο Φεστιβάλ Μπύρας "Corfu meets Italy" στον Αρίλλα

Το "Corfu Beer Festival", ένα φεστιβάλ Θεσμός πια, διοργανώθηκε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Αρίλλα της Κέρκυρας.

Πρόκειται για ένα 5ήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας και χειροποίητης μπύρας με ελεύθερη είσοδο, το οποίο διοργανώνεται από την Corfiot Actions, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Δήμο Κέρκυρας, την Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα, το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αριλλά, ενώ βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Επίτιμου Ιταλικού Προξενείου στην Κέρκυρα και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και πλαισιώνεται από ένα μεγάλο χορηγικό πλάνο στο οποίο έχουν ενταχθεί μεγάλες ελληνικές και τοπικές εταιρείες.

Αυτή τη χρονιά η Κέρκυρα συνάντησε την Ιταλία, επιδεικνύοντας η μια χώρα στην άλλη τις παραδόσεις της και την κουλτούρα της. Με την Ιταλία έχουμε αρκετά κοινά σαν χώρες. Φέτος μπορέσαμε να τα μοιραστούμε σε μια τεράστια γιορτή, σε μια γιορτή γαστρονομίας, πολιτισμού, μουσικής και τεχνογνωσίας, δοκιμάζοντας γεύσεις, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας!

Η εταιρεία Προβολή expo ανέλαβε την τοποθέτηση και εγκατάσταση της λυόμενης αίθουσας που φιλοξένησε τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, την λυόμενη αίθουσα της έκθεσης που τοποθετηθηκαν τα προϊόντα, μαζί με τον εκθεσιακό εξοπλισμό και πέντε επιπλέον παγόδες για την τοποθέτηση των παραδοσιακών προϊόντων της κάθε χώρας.
Πιο συγκεκριμένα μία λυόμενη αίθουσα εκδηλώσεων βαρέου τύπου 20m πλάτους, μία λυόμενη αίθουσα εκδηλώσεων ελαφρύ τύπου 10m πλάτους, εκθεσιακός εξοπλισμός - εκθεσιακή δομή και έπιπλα καθώς και πέντε παγόδες διαστάσεων 5m X 5m λευκού χρώματος.

 

Πληροφορίες για το φεστιβάλ από την ιστοσελίδα: www.corfuland.gr

Φωτογραφικό υλικό από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook: Corfu Beer Festival