Η Προβολή expo παρούσα & το 2018 στην εκδήλωση «No Finish Line» του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός στο είδος του φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη. Τον εμπνεύστηκε το έτος 1998 ο Γάλλος υπερμαραθωνοδρόμος Philippe Verdier και από το 1999 που ιδρύθηκε ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός No Finish Line International, διεξάγεται ανελλιπώς στο Πριγκηπάτο του Μονακό με εντυπωσιακή συμμετοχή και είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνα δρόμου παγκοσμίως.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έχει υποστηρίξει το «No Finish Line» από τα πρώτα του βήματα το 2012, ενισχύοντας τον αγώνα στο Μονακό. Για τον αγώνα της Αθήνας το Ίδρυμα καλύπτει πλήρως τα έξοδα της διοργάνωσης. 

Την εγκατάσταση και τοποθέτηση των λυόμενων αιθουσών τύπου παγόδας για τη στέγαση των δραστηριοτήτων και τις ανάγκες του αγώνα ανέλαβε η εταιρεία Προβολή expo. Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε 6 παγόδες διαστάσεων 5x5m, 4 παγόδες διαστάσεων 4x4m χωρίς την κάλυψη των πλαϊνών και 6 παγόδες διαστάσεων 3x3m χωρίς πλαϊνά. Όλες οι παγόδες αποτελούνται από κολώνες αλουμινίου και καλύμματα οροφής και πλαϊνών από άκαυστο και αδιαπέραστου φωτός P.V.C. οι παγόδες συνοδεύονται με στατική μελέτη.