2η Αναπτυξιακή Έκθεση Μεσολογγίου

Ολοκληρώθηκε στο χώρο του Λιμένα Μεσολογγίου, η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, με τη συνεργασία και υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Δήμων Αγρινίου και Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και την Αιτωλική Αναπτυξιακή.

Η Έκθεση λειτούργησε ως ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά και επιχειρηματικά γεγονότα, αποτελώντας την υλοποίηση ενός οράματος και της  μεγάλης επιδίωξης του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Με την τεράστια αποδοχή και ανταπόκριση του κοινού στο εγχείρημα αυτό επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα της συνέχισής της έκθεσης.

Η εταιρεία Προβολή expo με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των εκθέσεων ανέλαβε την εγκατάσταση της λυόμενης αίθουσας και των τεντών τύπου παγόδας για τη φιλοξενία των εκθετών και των συλλόγων καθώς επίσης και ολόκληρου του εκθεσιακού εξοπλισμού για την άριστη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα στήθηκε τέντα διαστάσεων 20x40m στην οποία φιλοξενήθηκαν κυρίως οι φορείς και οι σύλλογοι που πήραν μέρος στην έκθεση και στον εξωτερικό χώρο δίπλα από το λιμάνι Μεσολογγίου εγκαταστάθηκαν παγόδες 4x4m, 5x5m και παγόδες 2.5x3.5m όπου στέγασαν τους εκθέτες λιανικής πώλησης.