Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016

 

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία ετήσια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθήνας, η οποία ξεκίνησε το 2012 (με 3.500 τότε δρομείς) και φέτος διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη φορά με όριο συμμετοχών τους 20.000 δρομείς.

Από το 2016 και στο εξής, o Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα διεξάγεται πάντα την 3η Κυριακή του Μαρτίου, στην αρχή της Άνοιξης, με στόχο να προσελκύει χιλιάδες μυημένους δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (Ημιμαραθώνιος) αλλά και απλούς πολίτες που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μεγάλο μαζικό δρομικό γεγονός (Αγώνες Δρόμου 3 & 5χλμ).

Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo, ήταν παρούσα στη σημαντική αυτή διοργάνωση με τις λυόμενες κατασκευές τύπου παγόδας, καλύπτοντας τις ανάγκες των διοργανωτών.

Ένας άψογος συνδυασμός παγόδων διαστάσεων 5mx5m, 3,5mx2m και 2,5mx3,5m παρείχαν πλήρη προστασία από τον ήλιο και τον αέρα, στεγάζοντας τις πρώτες βοήθειες, τις προμήθειες, το πληροφοριακό υλικό καθώς και τους χορηγούς.

Συγχαρητήρια στον Κώστα Γκελαούζο αθλητή του Παναθηναϊκού που τερμάτισε πρώτος στους άνδρες με χρόνο 1:08.35, που αποτελεί ρεκόρ διαδρομής καθώς και στην Ράνια Ρεμπούλητου Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου κάνοντας επίσης ρεκόρ διαδρομής (1:16.57).