8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας

Με το καθιερωμένο ραντεβού με τον επιχειρηματικό κόσμο, διοργανώθηκε η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχη Πιερίας.

Η φετινή έκθεση είχε έντονα επιχειρηματικό χαρακτήρα και απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από πλήθος επισκεπτών αλλά κυρίως από τους εκθέτες που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την υψηλή και ποιοτική επισκεψιμότητα όσο και την αποτελεσματική και ουσιαστική προβολή των εκθεμάτων τους.

Η φετινή διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας έρχεται να αποδείξει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρόλη την κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια μέσα σε ένα τεταμένο και ασταθές κλίμα,  έχει την ανάγκη της  στήριξης και της συνεργασίας.

Οι συνδιοργανωτές, Επιμελητήριο Πιερίας, Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Δήμος Κατερίνης, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους να στηρίζουν αυτόν τον σημαντικό εκθεσιακό θεσμό.

Την εγκατάσταση της Έκθεσης ανέλαβε η εταιρεία Προβολή expo με λυόμενες αίθουσες και στεγασμένα εκθεσιακά περίπτερα τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένα. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν δύο (2) λυόμενες αίθουσες 20x50m και μία (1) λυόμενη αίθουσα 16x45m για την στέγαση και φιλοξενία των εκθετών, οι οποίες ήταν πλήρως εξοπλισμένες από εκθεσιακά περίπτερα χωρισμένα με εκθεσιακή δομή τύπου Octanorm και εξοπλισμένα με έπιπλα, ηλεκτρισμό, φωτισμό, κλιματισμό, και μεγαφωνική εγκατάσταση.

Ραντεβού του χρόνου, στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν συνδιοργανωτές και εκθέτες, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης.