35ος Μαραθώνιος Αθήνας Ο Αυθεντικός

Η εταιρεία Προβολή expo για ακόμη μία χρονιά με τις κατασκευές της συνέβαλε στην υπέροχη αυτή διοργάνωση.

Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τον Νοεμβριο 2017 το λεκανοπέδιο για τον 35ο Μαραθώνιο Αθηνών, που έγινε στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς ο «Αυθεντικός» Μαραθώνιος Αθηνών υποδέχθηκε και φέτος κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο, αλλά και ερασιτέχνες, που δοκίμασαν την απαιτητική διαδρομή των 42.195 μέτρων. Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησε ο 35ος Μαραθώνιος της Αθήνας. Περισσότεροι από 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών σε όλους τους αγώνες εξαντλώντας τις συμμετοχές που έφτασαν στο μέγιστο δυνατό αριθμό, αν αναλογιστεί κανείς φυσικά και τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων. Η ευγενής άμιλλα, το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής όταν ξεπερνά τα όρια και τις αντοχές του αλλά και η αλληλεγγύη ήταν ο φωτεινός φάρος όπως κάθε χρόνο για τους αθλητές του Μαραθωνίου.

Πρώτος έκοψε το νήμα ο Κενυάτης Σάμουελ Καλαλέι με επίδοση 2:12.17 και τον ακολούθησαν οι συμπατριώτες του, Μίλτον Ρότιτς (2:14.18) και Τζόναθαν Γιέγκο Κίπου 2:16.00.

Εξαιρετική και η παρουσία της Τρικαλινής επιχείρησης ΠΡΟΒΟΛΗ expo η οποία έκλεψε την παράσταση με τις εξαιρετικές κατασκευές που εγκατέστησε για τις ανάγκες των διοργανωτών και των αθλητών, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στην Πλατεία Συντάγματος, στον Μαραθώνα αλλά και σε όλη τη διαδρομή από την έναρξη έως και τον τερματισμό.

Λυόμενες κατασκευές τύπου παγόδας διαστάσεων 5x5m, 4x4m καθώς και 3x3m Γερμανικής και Ιταλικής κατασκευής φιλοξένησαν τις υπηρεσίες των ιατρείων, τους χορηγούς του Μαραθωνίου, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση, τους VIP, τα Stage με τις ηχητικές εγκαταστάσεις, τα Μετάλλια των νικητών κλπ.