Διοργάνωση Υπαίθριων Εκδηλώσεων - Εξοπλισμός Εκθέσεων - Ενοικίαση Τεντών

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Εμπειρία και ποιότητα στην ενοικίαση τεντών, λυόμενων αιθουσών και την κάλυψη χώρων

Η Προβολή expo είναι μία Ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων κι εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Βρίσκεται στην αγορά από το 1990 και χάρη στη τεράστια εμπειρία της, το όνομα της αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για την επιτυχή διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης αλλά και για τη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κι εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στην κάλυψη και στέγαση χώρων.

Ενοικιάσεις και πωλήσεις λυόμενων αιθουσών και τεντών παντός τύπου, για την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης και την άψογη διοργάνωση οποιασδήποτε εμπορικής έκθεσης ή εκδήλωσης.

Η επιχείρησή μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διοργάνωση εκθέσεων αφού χάρη στην πολυετή παρουσία μας στο χώρο, γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντική είναι η διεξαγωγή ή ακόμη και η συμμετοχή σε μια έκθεση για τους επιχειρηματίες κάθε κλάδου. Η τεράστια εμπειρία μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να μπορούμε να οργανώσουμε εξ΄ ολοκλήρου οποιαδήποτε έκθεση – είτε σε κλειστό είτε σε ανοιχτό χώρο – πάντα με πτυσσόμενες τέντες κι εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Οι υπαίθριες εκδηλώσεις έχουν πάντα ένα ρίσκο λόγω των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων, που είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό - τόσο για τη θέρμανση όσο και για την ψύξη των αιθουσών - ανάλογα με τις εποχές, και μπορούμε να καλύψουμε όλες τις εκδηλώσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να προβλέψει όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε κάθε εκδήλωση και φυσικά να πάρει τα κατάλληλα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια αλλά και την απρόσκοπτη εξέλιξη της εκδήλωσης.

Σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας έχουμε αναλάβει σχεδόν κάθε είδους εκδήλωσης – από εμπορικές & θεματικές εκθέσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, τη στέγαση αρχαιολογικών χώρων και την εγκατάσταση ανοιχτού ή κλειστού παγοδρομίου – και τις έχουμε εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία!

Τελευταίες διοργανώσεις εκδηλώσεων

Σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από την διοργάνωση των τελευταίων μας εκδηλώσεων.

Διοργανώσεις Εκθέσεων - Τέντες Εκδηλώσεων Ενοικίαση

404

Δυστυχώς το άρθρο που ψάχνετε δεν βρέθηκε

Παρακαλώ, δοκιμάστε μια από τις παρακάτω σελίδες:

Ή επικοινωνήστε μαζί μας 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unfortunately the article you are looking for is not found.

Please try one of the following pages:

Or contact us

Τα νέα μας

 • Faliro House Productions Πόρτο Χέλι

  Faliro House Productions Πόρτο Χέλι

  Για τα γυρίσματα γνωστής Χολιγουντιανής ταινίας, Στα Μαχαίρια (Knifes out) με προταγωνιστή τον Daniel Craig, η ΠροβολήEXPO βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι.

  Περισσότερα
 • Ένας Γάμος

  Ένας Γάμος "Συναυλία"

  Ένα συναυλιακό γαμήλιο πάρτυ, με 1.500 προσκεκλημένους καλέστηκε να στεγάσει η ΠΡΟΒΟΛΗexpo.

  Περισσότερα
 • Κορινθία Πελοπόννησος Έκθεση 2023

  Κορινθία Πελοπόννησος Έκθεση 2023

  Η εταιρεία ΠροβοληExpo, σε συνεργασία με την αναπτυξιακή του επιμελητήριο κορινθίας, εγκατέστησε για τις ανάγκες της έκθεσης Κορινθία Πελόποννησος 2023

  Περισσότερα
 • Green Pixel Productions x GNTM

  Green Pixel Productions x GNTM

  Την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή GNTM GREECE, υποστήριξε με τα προιόντα της η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo.

  Περισσότερα
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5