Διοργάνωση Υπαίθριων Εκδηλώσεων - Εξοπλισμός Εκθέσεων - Ενοικίαση Τεντών

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Εμπειρία και ποιότητα στην ενοικίαση τεντών, λυόμενων αιθουσών και την κάλυψη χώρων

Η Προβολή EXPOείναι μία Ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων κι εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Βρίσκεται στην αγορά από το 1990 και χάρη στη τεράστια εμπειρία της, το όνομα της αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για την επιτυχή διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης αλλά και για τη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κι εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στην κάλυψη χώρων.

Η Προβολή EXPOενοικιάζει αλλά και πουλά λυόμενες αίθουσες εκδηλώσεων αλλά και τέντες εκδηλώσεων παντός τύπου, για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης και την ομαλή και άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε έκθεσης ή εκδήλωσης, άσχετα από καιρικές συνθήκες και άλλες πιθανές δυσκολίες. Επιπλέον, μπορεί να διαθέσει στους πελάτες της όλον τον εξοπλισμό που θα χρειαστούν για να φέρουν με επιτυχία αλλά και ασφάλεια εις πέρας την εκδήλωση τους.

Η επιχείρησή μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διοργάνωση εκθέσεων αφού χάρη στην πολυετή παρουσία μας στο χώρο, γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντική είναι η διεξαγωγή ή ακόμη και η συμμετοχή σε μια έκθεση για τους επιχειρηματίες κάθε κλάδου. Η τεράστια εμπειρία μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να μπορούμε να οργανώσουμε εξ ολοκλήρου οποιαδήποτε έκθεση – είτε σε κλειστό είτε σε ανοιχτό χώρο – πάντα με πτυσσομενες τέντες κι εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Πέρα όμως από αυτό, μπορούμε να βοηθήσουμε και οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να συμμετάσχει σε μία έκθεση – ακόμη και αν δεν την διοργανώνει η επιχείρηση μας – να έχει μία άρτια παρουσία σε αυτή. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του περιπτέρου ώστε αυτό όχι μόνο να εκμεταλλεύεται σωστά και πλήρως τον παρεχόμενο χώρο αλλά να είναι κι ελκυστικό για τους πελάτες και χρηστικό για την επιχείρηση. Επιπλέον, μπορούμε να παράσχουμε όλον τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για την καλύτερη προβολή αλλά και λειτουργία του περιπτέρου.

Οι υπαίθριες εκδηλώσεις θεωρούνται πάντα επίφοβες αφού είναι και αυτές στις οποίες μπορούν να συμβούν τα περισσότερα προβλήματα κυρίως λόγω του καιρού αλλά και άλλων φαινομενικά απρόβλεπτων παραγόντων. Η Προβολή EXPOδιαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό – από τέντες και παγόδες μέχρι γεννήτριες και άλλα μηχανήματα – για να φέρει εις πέρας όλες τις υπαίθριες εκδηλώσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να προβλέψει όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην κάθε εκδήλωση και φυσικά να τα προλάβει με τα κατάλληλα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων αλλά και την απρόσκοπτη εξέλιξη της εκδήλωσης.

Στα περίπου 30 χρόνια παρουσίας έχουμε αναλάβει σχεδόν κάθε είδους υπαίθριας εκδήλωσης – από εκθέσεις μέχρι αθλητικές εκδηλώσεις και στήσιμο ανοιχτού παγοδρομίου – και τις έχουμε εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία!

Τελευταίες διοργανώσεις εκδηλώσεων

Σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από την διοργάνωση των τελευταίων μας εκδηλώσεων.

Τα νέα μας

 • Run Greece Λάρισα 2018 – Run Greece Expo

  Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν για πρώτη φορά την Run Greece Expo

  Περισσότερα
 • Χριστούγεννα στην «Παυσιλυπούπολη» – Δήμος Καρδίτσας 2017

  Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της «Παυσιλυπούπολης» για το 2017, του υπέροχου πάρκου του Δήμου Καρδίτσας. Η «Παυσιλυπούπολη» όπως ονομάζεται το ζαχαρωτό

  Περισσότερα
 • 9ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

  Η Εταιρεία Ερευνών Μεταλλικών Έργων (ΕΕΜΕ) σε συνεργασία µε το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ)

  Περισσότερα
 • Κέρκυρα Festival Μπύρας 2017 - Corfu meets Czech

  Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με όραμα και θέληση είχαν ένα όνειρο. Έτσι το 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο CORFU BEER FESTIVAL

  Περισσότερα
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Διοργανώσεις Εκθέσεων - Τέντες Εκδηλώσεων

Προκλήσεις

Είτε στη μέση του καύσωνα είτε στη μέση του χειμώνα ή σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες. Είτε πρόκειται για μια σοβαρή καταιγίδα, βροχή και έχετε ένα περιορισμένο χρονοδιάγραμμα. Είτε χρειάζεστε σκηνές, αίθουσες ή ξύλινα σπιτάκια για γεγονότα, εκδηλώσεις, στεγάσεις ή αστικές κατασκευές, ό, τι κάνουμε το κάνουμε με μια σαφή εικόνα και εφόσον απαιτείται, με μεγάλη δημιουργικότητα έτσι ώστε το έργο σας να υλοποιηθεί αξιόπιστα και έγκαιρα. Σας ενημερώνουμε για το χρόνο κατασκευής και παράδοσης του έργου. Και αυτό επειδή απλά αγαπάμε τις προκλήσεις.

Λόγω των διαφορετικών προσωρινών χωροταξικών λύσεων που παρέχει η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo, μια γρήγορη λύση είναι πάντα δυνατή. Ανάλογα με το αίτημά σας έχουμε μια σειρά από εξαρτήματα και αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε μια «μεταβατική λύση» . Εδώ, αυτές οι «μεταβατικές λύσεις» μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρόνια, ανάλογα με το σχεδιασμό και εάν αυτό είναι απαραίτητο ή αν ήταν ακόμη και ο σκοπός σας από την αρχή.