Διοργάνωση Υπαίθριων Εκδηλώσεων - Εξοπλισμός Εκθέσεων - Ενοικίαση Τεντών

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Εμπειρία και ποιότητα στην ενοικίαση τεντών, λυόμενων αιθουσών και την κάλυψη χώρων

Η Προβολή EXPOείναι μία Ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων κι εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Βρίσκεται στην αγορά από το 1990 και χάρη στη τεράστια εμπειρία της, το όνομα της αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για την επιτυχή διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης αλλά και για τη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κι εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στην κάλυψη χώρων.

Η Προβολή EXPOενοικιάζει αλλά και πουλά λυόμενες αίθουσες εκδηλώσεων αλλά και τέντες εκδηλώσεων παντός τύπου, για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης και την ομαλή και άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε έκθεσης ή εκδήλωσης, άσχετα από καιρικές συνθήκες και άλλες πιθανές δυσκολίες. Επιπλέον, μπορεί να διαθέσει στους πελάτες της όλον τον εξοπλισμό που θα χρειαστούν για να φέρουν με επιτυχία αλλά και ασφάλεια εις πέρας την εκδήλωση τους.

Η επιχείρησή μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διοργάνωση εκθέσεων αφού χάρη στην πολυετή παρουσία μας στο χώρο, γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντική είναι η διεξαγωγή ή ακόμη και η συμμετοχή σε μια έκθεση για τους επιχειρηματίες κάθε κλάδου. Η τεράστια εμπειρία μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να μπορούμε να οργανώσουμε εξ ολοκλήρου οποιαδήποτε έκθεση – είτε σε κλειστό είτε σε ανοιχτό χώρο – πάντα με πτυσσομενες τέντες κι εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Πέρα όμως από αυτό, μπορούμε να βοηθήσουμε και οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να συμμετάσχει σε μία έκθεση – ακόμη και αν δεν την διοργανώνει η επιχείρηση μας – να έχει μία άρτια παρουσία σε αυτή. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του περιπτέρου ώστε αυτό όχι μόνο να εκμεταλλεύεται σωστά και πλήρως τον παρεχόμενο χώρο αλλά να είναι κι ελκυστικό για τους πελάτες και χρηστικό για την επιχείρηση. Επιπλέον, μπορούμε να παράσχουμε όλον τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για την καλύτερη προβολή αλλά και λειτουργία του περιπτέρου.

Οι υπαίθριες εκδηλώσεις θεωρούνται πάντα επίφοβες αφού είναι και αυτές στις οποίες μπορούν να συμβούν τα περισσότερα προβλήματα κυρίως λόγω του καιρού αλλά και άλλων φαινομενικά απρόβλεπτων παραγόντων. Η Προβολή EXPOδιαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό – από τέντες και παγόδες μέχρι γεννήτριες και άλλα μηχανήματα – για να φέρει εις πέρας όλες τις υπαίθριες εκδηλώσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να προβλέψει όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην κάθε εκδήλωση και φυσικά να τα προλάβει με τα κατάλληλα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων αλλά και την απρόσκοπτη εξέλιξη της εκδήλωσης.

Στα περίπου 30 χρόνια παρουσίας έχουμε αναλάβει σχεδόν κάθε είδους υπαίθριας εκδήλωσης – από εκθέσεις μέχρι αθλητικές εκδηλώσεις και στήσιμο ανοιχτού παγοδρομίου – και τις έχουμε εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία!

Τελευταίες διοργανώσεις εκδηλώσεων

Σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από την διοργάνωση των τελευταίων μας εκδηλώσεων.

Τα νέα μας

 • 12η Agrothessaly 28 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου 2019, Λάρισα

  Επίκεντρο του αγροτικού κόσμου η 12η Agrothessaly Νέα δεδομένα για την γεωργία και την κτηνοτροφία διαμορφώνει η 12η Πανελλήνια Έκθεση

  Περισσότερα
 • Run Greece Λάρισα 2018 – Run Greece Expo

  Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν για πρώτη φορά την Run Greece Expo

  Περισσότερα
 • Χριστούγεννα στην «Παυσιλυπούπολη» – Δήμος Καρδίτσας 2017

  Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της «Παυσιλυπούπολης» για το 2017, του υπέροχου πάρκου του Δήμου Καρδίτσας. Η «Παυσιλυπούπολη» όπως ονομάζεται το ζαχαρωτό

  Περισσότερα
 • 9ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

  Η Εταιρεία Ερευνών Μεταλλικών Έργων (ΕΕΜΕ) σε συνεργασία µε το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ)

  Περισσότερα
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5